planning

Webdesign en meer

Wanneer uw bedrijf een website nodig heeft, kunnen wij helpen. Als u behoefte heeft aan meer dan alleen webdesign, hebben wij tal van oplossingen voor u. Onze diensten variëren van design en ontwikkeling naar logo-ontwerp en visuele branding en daarbuiten.
Of u nu een eenvoudige website wilt vernieuwen of een veel ingewikkelder project wilt starten. Wij kunnen u helpen met het oplossen van de puzzel. Wij willen samen met u uw idee tot leven brengen.

Webdesign voor elke branche

Of u nu diensten promoot, producten verkoopt of een informatieve website wilt voor uw organisatie, uw website is het publieke gezicht van uw bedrijf.


Inndesign zal uw specifieke behoeften met u bespreken en een site ontwikkelen die niet alleen aantrekkelijk oogt en goed functioneert, maar tevens uw bedrijf promoot.

 

1. Doel Missie
Budget

Denk hier aan de aanvankelijke “meet and greet” fase. Wij reserveren zoveel tijd als nodig is om uw ideën en algemene bedrijfsdoelstellingen te begrijpen.

 

 

2. Brain
storm

Ideeën genereren. Evaluatie en prioritering.

 

 

3. Voorstel
Overeenkomst

Na het verzamelen van alle vereiste informatie om uw project volledig te begrijpen, verstrekken wij u een gedetailleerd voorstel met creative en effectieve ideën.

uniek template

 

4. Akkoord

 

Wanneer het voorstel aan u is verzonden en u de tijd heeft gehad om deze te bekijken willen wij graag met u om de tafel voor een terugbliksessie waar wij u uitleg geven over het voorstel en eventuele vragen uwerzijds kunnen beantwoorden. 

 

5. Functioneel
ontwerp

 Ons hoofddoel in deze fase is het aanmaken van "wireframes". Wireframes kunnen gezien worden als de bouwtekening van een website, waarin een overzicht wordt gegeven van de verschillende onderdelen die op een website aanwezig zullen zijn. In de wireframes worden zaken vastgelegd als navigatie, indeling en inhoud, zonder gebruik te maken van een grafisch ontwerp

 

6. Grafisch
ontwerp

 Na het verzamelen van alle ideën en details met betrekking tot de "Look and Feel" van de website gaan we aan de slag om deze zo te maken dat uw website de concurrentie kan weerstaan.

responsive device

 

7. Codering

 

 Nu kunt u even achterover leunen terwijl wij uw website tot leven brengen. We beginnen met het ontwikkelen van het front-end en gaan vervolgens verder met de functionaliteit en database ontwikkeling.

 

8. Preview

 

 We laten u nu de beta versie van uw website zien. De bal ligt nu bij u. Gaan we Live?

 

 

9.  Test & Go!

 Final test & Go Live!

 

 

 

telefoon inndesign