handwriting maatwerk


Een Uniek Template - Een Unieke Website

Een exact op maat gemaakt design en template. Een website exact passend bij uw organisatie, pruducten/diensten en (bestaande) huisstijl. Wij verdiepen ons in uw organisatie en doen er werkelijk alles aan om uw website gebruiksvriendelijk voor u en de bezoekers van uw website te maken. Verder richten wij ons op vindbaarheid (SEO) en een eenvoudig te gebruiken CMS. Bij Inndesign begrijpen we dat elke onderneming unieke eisen heeft en unieke doelstellingen nastreeft. Wij bieden u daarom hoogst effectief webdesign en online productgerichte oplossingen.

Responsive

Websiteelementen een passen zich aan de schermgrootte van verschillende apparaten zoals het beeldscherm van een computer, laptop, tablet en smartphone aan.


Optimale weergave

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met het relevante scherm en plaatst tekst en afbeeldingen zodanig dat de leesbaarheid optimaal is. Van mobile browsers tot netbooks en tablets. Gebruikers bezoeken uw websites vanaf een toenemende stroom van apparaten en browsers. Zijn uw websites er klaar voor?

Web development - Conversie

Webdevelopment bevat het proces inzake het omzetten van het grafisch concept (webdesign) naar een website.
Daarna wordt de website gekoppeld aan het CMS. Wij verzorgen het omzetten van grafisch ontwerp in een HTML/CSS gebaseerd template, uiteraard volledig cross-browser. Deze templates worden verwerkt in databasegestuurde websites. 
Conversie van een PSD, PNG, AI, BMP, TIFF, JPEG, HTML layout naar een template.


 

Template
ontwikkeling

Template design en ontwikkeling voor een unieke responsive website. Altijd Uniek. Als frontend ontwikkelaar leveren wij maatwerk.

 

 

 

Responsive
design


Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten.

 

 

Zoekmachine
optimalisatie

Gevonden worden. Het is van vanzelfsprekend van groot belang dat klanten u kunnen vinden. Velen maken gebruik van internet als informatiebron.