handwriting optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie SEO

Het is van belang om uw website op een integere wijze te optimaliseren. Realiseer een website voor bezoekers en niet voor zoekmachines. Als een website is gerealiseerd moet deze worden gepromoot. Uw website moet bekend worden gemaakt aan het publiek.

Het aanmelden bij zoekmachines is belangrijk. Meer dan 80% van de websites worden gevonden door gebruik te maken van zoekmachines.

Veel belangrijker is echter dat uw website geoptimaliseerd is voor het juist indexeren door zoekmachines. U kunt uw website bij alle zoekmachines aanmelden maar wanneer uw website niet op de juiste manier is geoptimaliseerd zal deze niet hoog in de ranglijst worden opgenomen. Uw website dient op de juiste wijze te worden geoptimaliseerd, zonder gebruik te maken van allerlei trucs. Inndesign gebruikt uitsluitend geoorloofde technieken die het predicaat "White hat SEO" hebben meegekregen.

Gevonden worden

Het is van vanzelfsprekend van groot belang dat klanten u kunnen vinden. Consumenten en inkoopmanagers maken gebruik van internet als informatiebron. Waneer klanten u kunnen vinden zullen ze uw concurrenten ook kunnen vinden.

SEO contract

Het is een feit dat internet snel verandert.
Wij kunnen uw website up to date houden met de laatste ontwikkelingen. Inndesign heeft daartoe voor u een jaarcontract geintroduceerd. Gedurende de looptijd van een jaar zullen wij uw website actueel houden en voorzien benodigde wijzigingen. Het contract is telkens met een jaar te verlengen.

Wij voorzien u graag van meer informatie. U kunt ons bereiken via ons contactformulier Wij direct bereikbaar op telefoonnummer 036 - 530 25 10.

 

Template
ontwikkeling

Template design en ontwikkeling voor een unieke responsive website. Altijd Uniek. Als frontend ontwikkelaar leveren wij maatwerk.

 

 

 

Responsive
design


Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten.

 

 

Zoekmachine
optimalisatie

Gevonden worden. Het is van vanzelfsprekend van groot belang dat klanten u kunnen vinden. Velen maken gebruik van internet als informatiebron.