Responsive webdesign

Een responsive website gebruikt slechts 1 domein in plaats van een zelfstandige mobile website op een ander domein. Een responsive website detecteert de schermresolutie van het bezoekend apparaat en zorgt voor een bezoekersvriendelijke omgeving. Websiteelementen zoals menu's en afbeeldingen worden niet enkel geschaald maar passen zich aan de behoefte van de gebruiker aan.

Optimale weergave

Optimale weergave op mobiele apparaten
Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met het relevante scherm en plaatst tekst en afbeeldingen zodanig dat de leesbaarheid optimaal is. Inndesign realiseert responsive websites.

Verzoeken welke onjuiste of onvolledige informatie bevatten worden niet in behandeling genomen.

Offerte website
 

Template
ontwikkeling

Template design en ontwikkeling voor een unieke responsive website. Altijd Uniek. Als frontend ontwikkelaar leveren wij maatwerk.

 

 

 

Responsive
design


Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten.

 

 

Zoekmachine
optimalisatie

Gevonden worden. Het is van vanzelfsprekend van groot belang dat klanten u kunnen vinden. Velen maken gebruik van internet als informatiebron.