handwriting microsite

Microsite

Landingservaring met een microsite Een landingspagina is een pagina. Een landingservaring is meer…
U hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot een enkele pagina. Verplaats u eens in de denkwereld van een in uw product of dienst geinteresseerde bezoeker. Het gaat er om in welke  vorm u het beste uw product/dienst kunt aanbieden.

Promotie via een Microsite

Dit zou zeer wel mogelijk kunnen zijn met een MICROSITE. Wat is het verschil met een enkele landingspagina. De microsite bestaat uit meerdere pagina's. Het bevat een productspecifieke navigatie. Het klinkt als een groot project. Maar dat is het niet! In plaats dat alles wordt geplaatst op een enkele pagina nemen we simpel de vrijheid om een handvol pagina's te linken. Het verschil ten opzicht van uw website is dat een microsite gericht is op 1 bepaald product of dienst.

Verzoeken welke onjuiste of onvolledige informatie bevatten worden niet in behandeling genomen.

Offerte microsite
 

Template
ontwikkeling

Template design en ontwikkeling voor een unieke responsive website. Altijd Uniek. Als frontend ontwikkelaar leveren wij maatwerk.

 

 

 

Responsive
design


Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten.

 

 

Zoekmachine
optimalisatie

Gevonden worden. Het is van vanzelfsprekend van groot belang dat klanten u kunnen vinden. Velen maken gebruik van internet als informatiebron.