handwriting hosting

Hosting

Naast webdesign biedt Inndesign ook hosting aan. Zo heeft u dus alles wat bij een website komt kijken onder één dak met één aanspreekpunt. Altijd de persoonlijke aandacht die u verwacht. Wij bieden onze klanten altijd een pakket op maat.

Een gedeelde server Een website abonnement betekent dat u schijfruimte huurt op een webserver..
U deelt deze server met anderen waardoor de kosten laag blijven. Dit wordt ook wel shared webhosting genoemd. U hoeft dus geen eigen server te leasen of aan te schaffen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het beheer van de server. In een beveiligde systeemruimte worden de servers voortdurend gemonitord.

Back up

De server is permanent verbonden met internet zodat uw website altijd beschikbaar is voor uw klanten en andere bezoekers. U kunt zich hierdoor zorgeloos bezighouden met het maken en onderhouden van uw website.

Onlangs is de back-up procedure geheel vernieuwd naar aanleiding van technische voordelen die deze software te bieden heeft.
 
De nieuwe back-up software voert de processen op een externe back-up server uit. Deze ontlast daarmee de webservers waardoor deze ook ’s nachts perfect blijven performen. De gemaakte back-ups worden via deze software op een externe storage server geplaatst en tevens gesynchroniseerd naar een storage server in een extern datacenter. 

 

Template
ontwikkeling

Template design en ontwikkeling voor een unieke responsive website. Altijd Uniek. Als frontend ontwikkelaar leveren wij maatwerk.

 

 

 

Responsive
design


Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten.

 

 

Zoekmachine
optimalisatie

Gevonden worden. Het is van vanzelfsprekend van groot belang dat klanten u kunnen vinden. Velen maken gebruik van internet als informatiebron.