Over Inndesign

Inndesign productpromotie ontwerpt en ontwikkelt. Inndesign ontwerpt en ontwikkt websites, webshops, landingspagina's en microsites. De essentiele product -of diensteigenschappen in aanmerking nemend wordt er gekozen voor de geschikte vorm.

Verder biedt Inndesign zoekmachineoptimalisatie (SEO): Optimalisatie van de structuur, inhoud en techniek van uw website , webshop, landingspagina en microsite en web hosting.

Doelstelling

In korte fases snel werkende producten opleveren. Dit beperkt de risico's van langere projecten waarvan soms pas na lange tijd klanten iets kunnen zien en testen.
Snel duidelijkheid over de voortgang. Korte lijnen, snelle communicatie.

Voordelen m.b.t. het werken met Inndesign

-Altijd bereikbaar .
-Sterke focus op functionaliteit en uitstraling
-Project timeline en prijsraming
-Uniek design door eigen templateontwikkeling
-Go Live on schedule!


Voor informatie en advies kunt u direct contact met ons opnemen via volgend telefoonnummer: 036 - 5302510

hillard van delden
Hillerd H van Delden

 

Template
ontwikkeling

Template design en ontwikkeling voor een unieke responsive website. Altijd Uniek. Als frontend ontwikkelaar leveren wij maatwerk.

 

 

 

Responsive
design


Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wordt gestreeft naar een optimale weergave voor een breed scala aan apparaten.

 

 

Zoekmachine
optimalisatie

Gevonden worden. Het is van vanzelfsprekend van groot belang dat klanten u kunnen vinden. Velen maken gebruik van internet als informatiebron.

 

 

Digitale
nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief is een prima en efficient middel om bestaande relaties te versterken, uw verkoop te laten groeien en uw naamsbekendheid te vergroten.

 

 

Landings
pagina

Een unieke landingspagina gericht op uw behoeften. Elke op maat gemaakte landingspagina is uniek en eenmalig ontworpen en verkocht.

 

 

Micro
site

Een landingservaring met een microsite. Een landingspagina is een pagina. Een landingservaring is iets meer…

 

 

Content
Management

Wij combineren uw website / microsite met het content management systeem van Joomla! Een exact op maat gemaakt design en template.

 

 

Hosting &
Backups

Naast webdesign biedt Inndesign ook hosting aan. Zo heeft u dus alles wat bij een website komt kijken onder één dak met één aanspreekpunt.

 

 

Info &
advies

Voor informatie en advies kunt u direct contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 036 - 5302510